Workshops en retraites

Yoga! Hoe (opnieuw) te beginnen.

Startdatum: 2023-06-09 - Einddatum: 2023-06-11
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: De Schouw, Zeeland
568cbf60-16e0-419a-9998-c81a8c2e8477

Wil je eigenlijk al heel lang met Yoga beginnen en komt het er maar niet van. Of de drempel lijkt wat hoog. Of je hebt het al eens geprobeerd en je bent nooit meer teruggegaan. Omdat je misschien net bij de ‘verkeerde’ yogales was die niet bij jou paste. Of als je al langer aan yoga doet en je voelt dat er iets nieuws nodig is omdat het lichaam door de jaren heen veranderd is.

Wil je Yoga (opnieuw) leren ervaren, dan is dit weekend voor jou. Geef jezelf die kans tijdens een heerlijk wellness weekend!

Er zijn verschillende yoga vormen en er is altijd wel iets wat bij de levensfase van dit moment past. Dit is wat yoga je kan brengen:
Comfortabel zijn met je lichaam en geest
Innerlijke rust en vreugde ervaren
Veel betere ademhaling
Rust in je hoofd
Loslaten en genieten
Veel beter slapen
Genieten van het leven
Minder stress
Meer energie

Yoga kan ook heel behulpzaam zijn bij/na een periode van ziekten, burn-out, gewichtsverlies of toenamen of iets anders waar je doorheen bent gekomen. Eigenlijk is nieuwsgierigheid al genoeg, dat is het allerbeste uitgangspunt om te starten met yoga. Voelt het een beetje oncomfortabel, ja misschien wel. Ik ben heel dankbaar als je de drempel overstapt en we samen gaan kijken hoe yoga bij jou past.

Yin-ergie retreat voor vrouwen.

Startdatum: 2023-07-14 - Einddatum: 2023-07-16
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: De Schouw in Zeeland
Ingrid14

Diep innerlijk weten van een vrouw staat hier centraal. Dit wellness weekend is voor alle vrouwen die transformatie wensen en weer een diepe verbondenheid willen ervaren met hun werkelijke natuur. Een aantal dagen waarin het ontdekken en belichamen van het vrouwelijk innerlijk weten en de kracht hiervan centraal staat. Het (her)ontdekken van je vrouwelijke charme,Meer lezen over “Yin-ergie retreat voor vrouwen.”