Contact

GRATIS Yin yoga+ les ontvangen?! Meld je hieronder aan voor Yin•ergie nieuws.

  • Jij haalt het beste in mij naar boven.
    We drinken een biertje en het leven is mooi.  Het is 05.30 uur, de wekker klinkt luid en mijn slaap wordt daadkrachtig onderbroken. Als ik naast mijn bed sta voel ik de verwachtingsvolle spanning van de dag. Het schapenscherenseizoen is aangebroken en vandaag komt Lois met zijn team naar de cattle station waar ik opMeer lezen over “Jij haalt het beste in mij naar boven.”
  • Tegenkracht van gedachtenkracht.
    Een verhaal over de kracht en eerlijkheid van Dolfijnen. Het slapen in een hut in de jungle is bijzonder. Wat het heel speciaal maakt is dat als ik mijn hut uit loop een paar meter verder het strand en de zee zich aandienen. De zee is favoriet, water is mijn element.  Langs de rand vanMeer lezen over “Tegenkracht van gedachtenkracht.”
  • Het Staande Volk
    Het Staande Volk, zoals de bomen en planten worden genoemd in de Indiaanse traditie. Daar moest ik aan denken toen ik deze foto nam. De energie die ik voelde toen ik langs de prachtig bomen liep in de natuur. Het staande volk, de kracht van de bomen gaat over gronding, aarden, wortelen, geven en ontvangen.Meer lezen over “Het Staande Volk”
Stuur Yin•ergie een bericht.