Een Helende Reis

[The Journey methode van Brandon Bays]

Wat zie je als je in de spiegel kijkt! Wat vertel je jezelf en hoe voelt dat?

Wat zie je als je in de spiegel kijkt! Wat vertel je jezelf en hoe voelt dat?

Helende Reis [The Journey volgens de methode van Brandon Bays]

Mooier en beter in het leven staan met heldere communicatie. Werken aan het gevoel dat je meer uit jezelf haalt. Dat kan. We gaan er mee aan de slag. Samen ontrafelen wie je werkelijk bent. Authentiek, vol overgave, passie en vooral met veel pret!

Wat staat je in de weg om vanuit je authentieke inspiratie te leven? 

Wat beperkt je leiderschap? Wat blokkeert je creativiteit? Je voelt dat het in je zit, en toch komt het er niet uit. Waarom niet? Misschien heb je soms zo’n gevoel van ‘Het is er, maar ik kan er nét niet bij’. Het is niet nodig om van te voren exact te weten waaraan je wilt werken; het juiste zal zich altijd vanzelf aandienen. Vooral als je zeer sensitief bent, gaat er soms een beschermingsmechanisme in werking waardoor we het lastig vinden om te functioneren in het (drukke) leven. Ook het ontstaan van burn-out gerelateerde klachten hebben vaak een connectie met je sensitiviteit.

Ontdekkingstocht

In Nederland noemen we The Journey de Helende Reis, deze methode is ontwikkeld door Brandon Bays.
Een ‘Journey sessie’ is een ontdekkingstocht, die je naar je ware kern brengt. In deze reis spreken we je (lichaams)wijsheid aan. In ons lichaam slaan we pijnlijke ervaringen op die ons er van kunnen weerhouden voluit en authentiek te leven. Een helende sessie is nooit voorspelbaar. Iedereen is uniek. 

Helende Reis (The Journey) sessie + energetische healing
Losse sessie uitgaande van 2 uur € 330,00
Drie sessies van ongeveer 2 uur € 880,00
[Incl. 30 minuten intake en tussendoor e-mail contact als er vragen zijn]

Je bent van harte welkom, stuur mij een e-mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt inplannen.

Levenservaring en gezond verstand

Naast mijn intuïtie, helder voelendheid en eigen hoge sensitiviteit maak ik gebruik van de kennis en kunde die ik door de jaren heen heb opgedaan in de diverse opleidingen, zoals Esoteric healing, The Journey (De helende Reis van Brandon Bays, inclusief The touch of the divine), The flower of life en The tree of life, Shaluha-ka healing, Tarot-reading, Reiki I/II/III, Aura-reading/healing aan het Centrum Leven en Intuitie in Utrecht, Mindfulness, diverse visualisatie- en meditatievormen, waaronder Vipassana en Yin yoga. Daarnaast gebruik ik natuurlijk ook mijn levenservaring en niet in de laatste plaats gewoon mijn gezonde verstand.

Alle sessies vinden online plaats in de Zoomroom.

Belangrijk om te weten

Geen enkele behandelingsmethode, regulier of alternatief, kan effect garanderen. De aanpak die ik hanteer, vanuit verschillende methodes, invalshoeken, eigen inzichten en intuïtie, is wel uiterst effectief gebleken voor persoonlijke groei. Uiteraard blijf je zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen doen en laten. Ik ben niet gekwalificeerd medisch advies te geven. Dit laat ik graag aan andere specialisten over en ik adviseer je dan ook te allen tijde contact te onderhouden met je (huis)arts.