The Journey [Helende reis]

Wat zie je als je in de spiegel kijkt! Wat vertel je jezelf en hoe voelt dat?

Wat zie je als je in de spiegel kijkt! Wat vertel je jezelf en hoe voelt dat?

Mooier en beter in het leven staan met heldere communicatie. Werken aan het gevoel dat je meer uit jezelf haalt. Dat kan. We gaan er mee aan de slag. Samen ontrafelen wie je werkelijk bent. Authentiek, vol overgave, passie en vooral met veel pret!

Wat staat je in de weg om vanuit je authentieke inspiratie te leven? 

Wat beperkt je leiderschap? Wat blokkeert je creativiteit? Je voelt dat het in je zit, en toch komt het er niet uit. Waarom niet? Misschien heb je soms zo’n gevoel van ‘Het is er, maar ik kan er nét niet bij’. Het is niet nodig om van te voren exact te weten waaraan je wilt werken; het juiste zal zich altijd vanzelf aandienen, precies Zoals het IS. Zeker als je zeer sensitief bent gaat er soms een beschermingsmechanisme in werking waardoor we het lastig vinden om te functioneren in het (drukke) leven. Ook het ontstaan van burn-out gerelateerde klachten hebben vaak een connectie met je sensitiviteit.

Lief bijzonder inspirerend mens. 

Je bent mooi en goed zoals je bent!
De energie stroomt van Essentie naar Beweging, van beweging naar Helderheid weer naar Essentie. Alles vindt plaats binnen het plan van jou Ziels-energie. Ieder mens wat op je pad komt, iedere ervaring in je leven, in je werk, in relaties, in gezondheid, in coaching, in healing in reading. Het zijn allemaal ervaringen die een sensatie teweeg brengen rondom jouw prachtige kern, die er altijd is. Al deze ervaringen schijnen mogelijk wel meer licht op je essentie zodat je kan stralen van binnenuit. Laten we samen op ontdekkingstocht gaan.

Ontdekkingstocht

Een The Journey [Helende Reis methode ontwikkeld door Brandon Bays] sessie is een ontdekkingstocht zonder routebeschrijving. De tocht brengt je naar je ware kern. Het wordt een reis waarin ik je gids kan zijn en waarin we samen je (lichaams)wijsheid gaan aanspreken. Waardoor we je niet zo effectieve roadblocks (mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel) en eventuele trauma’s kunnen ervaren en aanpakken. Een helende sessie is nooit voorspelbaar. Iedereen is uniek en er zijn talloze wegen. 

Helende Reis (The Journey) sessie + energetische healing
Losse sessie uitgaande van 2 uur € 240,-
3 sessie van 2 uur € 680,-

Je bent van harte welkom, stuur mij een e-mail als je meer informatie wilt of een afspraak wilt inplannen.

Levenservaring en gezond verstand

Naast mijn intuïtie, heldervoelendheid en eigen hoge sensitiviteit maak ik gebruik van de kennis en kunde die ik door de jaren heen heb opgedaan in de diverse opleidingen. Zoals Esoteric healing, The Journey (De helende Reis van Brandon Bays, inclusief The touch of the divine), The flower of life en The tree of life, Shaluha-ka healing, Tarot-reading, Reiki I/II/III, Aura-reading/healing aan het ClI in Utrecht, Mindfulness, diverse visualisatie- en meditatievormen, waaronder Vipassana en Yin yoga. Daarnaast gebruik ik natuurlijk ook mijn levenservaring en niet in de laatste plaats gewoon mijn gezonde verstand.

Alle sessies vinden online plaats in de Yin•ergie Zoomroom.

Belangrijk om te weten

Geen enkele behandelingsmethode, regulier of alternatief, kan effect garanderen. De aanpak die ik hanteer, vanuit verschillende methodes, invalshoeken, eigen inzichten en intuïtie, is wel uiterst effectief gebleken voor persoonlijke groei. Uiteraard blijf je zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen doen en laten. Ik ben niet gekwalificeerd medisch advies te geven. Dit laat ik graag aan andere specialisten over en ik adviseer je dan ook te allen tijde contact te onderhouden met je (huis)arts.