Yoga Nidra kerstspecial retraite

Ontspannen retraite & wellness dagen in Zeeland.

Je laten verzorgen in retraite centrum De Schouw in Zeeland. Met gezonde vegetarische biologische voeding, sauna, massages en evt. coaching. Op adem komen met Yin yoga, meditatie en yoga nidra. Kortom een lang weekend helemaal voor jou!

Yoga Nidra
Yoga Nidra is een yoga vorm, een systematische methode voor complete ontspanning. Tijdens een Yoga Nidra sessie, lig je ontspannen en verwelkomen we verschillende aspecten van ons wakkeren bestaan. Door alles te verwelkomen en er niets mee te hoeven ontspant het lichaam en de geest op een vriendelijke en zachte manier.

Met Yoga Nidra herstructureer je van binnenuit en hiermee kunnen oude gedragingen en gewoonten die je niet meer dienen verdwijnen en gezonde nieuwe gedragingen en gewoonten voor in de plaats komen. Yoga Nidra werkt door in de diepere lagen van de de psyche. In ieder gebied van het brein zijn miljoenen indrukken opgeslagen, die we niet allemaal kunnen verwerken. Yoga Nidra helpt bij de verwerking.

Yoga Nidra beoefen je liggend, je hoeft niets te doen de instructies van de docent leiden je er volledig doorheen.

Yoga Nidra heeft een bijzonder gunstige invloed bij:

Meer energie en balans creëren in je leven
Beter slapen
Stress verminderen
Hoog sensitiviteit
Concentratieproblemen
Opbouwen van zelfvertrouwen

Yin en Yang yoga

De Yoga Nidra sessies worden ondersteund door yin en yang yoga momenten. Yin yoga voor de verstilling en flexibiliteit, yang yoga voor de activatie van het lichaam.

De yin en yang in balans.
Een ontspannen retraite & wellness week helemaal maar voor jezelf.

Van harte welkom
Ingrid

Yin yoga

Yin yoga als basis om het natuurlijke proces tot ontspanning van het lichaam te ondersteunen. Als ontspanning optreedt, krijgen andere elementen van het lichaam ruimte, zoals bindweefsel, banden en pezen. In het dagelijks leven zijn we niet gewend deze elementen van het lichaam aandacht te geven/ te trainen. We zijn vaak voornamelijk gericht op de spieren en het (kracht)trainen hiervan. Onder andere om deze reden is Yin Yoga een prachtige aanvulling op de meer actieve vorm van yoga en andere sporten waar de spieren veel gebruikt worden en soms wat onder druk staan. De yin en yang in balans.

Daarnaast is Yin Yoga ook een effectieve stimulatie voor organen, meridianen (energiebanen) en chakra’s (energie punten) in het lichaam.  Bij Yin yoga blijven we wat langer in de houding om ons lichaam en daarmee ook onze emoties, gedachten en Spirit ruimte te geven om te ontspannen.

In deze retraite is er een gezonde afwisseling tussen yin en yang yoga. De yang yoga om het lichaam te activeren. De yin en yang yoga + de yoga nidra is een super compleet pakket voor de ontspanning van lichaam en geest!

Deze retraite is in samenwerking met Fit Body Mind.
Mail mij gerust als je vragen hebt post@ingridgroot.nl

Aanmelden kan hier

Retreat in Zeeland. Tijdens deze retraite heb je naast dagelijkse Yin yoga elke dag vrije tijd om lekker te wandelen, een boek te lezen, te nietsen, je meditatie te oefenen en gebruik te maken van de wellness faciliteiten.

Holding space, Ingrid

Wanneer: 24- 28 december 2021
Waar: Kuuroord de Schouw in Zeeland
Wat:  Yoga Nidra kerstspecial met Yin & yang yoga.
Voor wie: Voor iedereen met en zonder ervaring
Vrije tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen.

Wellness: sauna’s, hottub, koudwaterbad, voetenbad, ontspanningsruimte, massagestoel, zonnebank, buitenzwembad en ligweide.

Deze retraite vindt plaats in samenwerking met Fit Body Mind, voor volledig programma en aanmelden  Fit Body Mind. Mail mij gerust als je vragen hebt post@ingridgroot.nl

Aanmelden kan hier