Persoonlijk leiderschap met SPIRIT


We gaan samen op ROADtrip en je creert in 90 dagen je eigen authentieke roadmap.

Voel je dat je ‘vastzit’, die promotie lijkt uit te blijven, de volgende stap is onzeker. Of misschien weet je niet wat de volgende stap kan zijn. Voor vrouwen in een carrière met meer dan 5 jaar ervaring.

Wil je graag begeleiding in jouw persoonlijke proces en inzicht krijgen in verschillende aspecten van je leven? Zodat je steeds meer kan gaan leven vanuit je authentieke zelf en doen wat je leuk vindt.

We vertrekken vanuit waar jij nu staat. De ROADtrip elementen waar we mee bezig gaan: Reflectie, Ontspannen, Authenticiteit en Daadkracht. Deze elementen zullen een magische verandering teweegbrengen, je voeden met gezonde energie waardoor je jezelf beter leert kennen en je het leven anders gaat ervaren.

Direct helder krijgen waar het nodig is dat je verandering laat plaatsvinden in je leven. Want als je eerlijk bent voel je dat het tijd is om naar jezelf te kijken ten gunste van dat wat je onderneemt in het leven.

Ze beperken je in je vrijheid en levenslust.

Deze ROADtrip naar meer vrijheid neemt je mee op reis om persoonlijk te groeien en je zelf ontwikkelingen. Ook nemen we een afslag voor een Spirit ontdekkingstocht, hiervoor hoef je niet naar het buitenland. Je gaat je diepste zelf leren kennen en herkennen om hiermee veerkrachtig door het leven te gaan.

Je bent druk en gunt jezelf geen tijd voor jezelf, terwijl je weet dat dit zo belangrijk is. Je bent ruimdenkend en weet en voelt dat er meer is in de wereld, wat je zou kunnen ontdekken en doen. Toch voel je je vaak gestresst en overprikkeld, overschreeuw je jezelf of trek je je terug. Gevoelsmatig voel je je misschien niet goed genoeg, of denk je vast te zitten in je hoofd en je hebt te weinig tijd. Je verlangt naar echte ontspanning en weten wie jij bent en je wilt af van die eeuwige onzekerheid! Daarnaast weet je heel goed en ben je je bewust, dat lichaam en geest samenwerken.

Bewustwording

Werken met het proces van bewustwording zal je blikveld verruimen en veranderingen zullen plaatsvinden. Dit zal niet altijd even ontspannen of comfortabel voelen, we gaan ook kijken naar je minder leuke kant en mogelijke pijn die er is. Het bijzondere is, als we hiernaar kijken vanuit respect en met een liefdevolle benadering er mee aan de slag gaan, dat er magie ontstaat. Dat oude patronen jou gaan loslaten. Je gaat begrijpen wat er gaande is in je leven en wat de verschillende ervaringen je willen leren.

Eerste vraag is natuurlijk, ben je bereid aan jezelf te werken met alles wat daarbij komt kijken? Als het antwoord ja of misschien is dan kan je verder lezen. Als het antwoord nee is dan kan je stoppen met lezen.

Ieder leven kent verschillende fases, soms loopt het lekker en soms zijn er hobbels en kuilen op de weg. Soms is er een intens verdriet, een ziekte of een trauma wat je in de weg zit en andere momenten zijn vol van vrijheid en blijheid. 

Als je een of meer van de volgende zinnen herkent dan is deze training uitermate geschikt voor jou.

 • Je voelt dat er meer beschikbaar is vanuit jouw authentieke zelf.
 • Slecht slapen en een slecht concentratie spelen je parten.
 • Het gevoel steeds ‘in je hoofd’ te zitten en daardoor kom je tot niets.
 • Je staat de hele tijd ‘aan’. Je baas kan je altijd bereiken.
 • Je weet dat je de kwaliteiten hebt en toch blijft die promotie uit.
 • Je bent super nieuwsgierig naar werken met energie.
 • Wat is spiritualiteit is wellicht een vraag.
 • Het liefste wat je wilt is balans en vrede en het lijkt steeds net buiten je bereik.
 • Kwetsbaarheid is een kracht, compassie je kompas.
 • Je carrière lijkt te stagneren.
 • De kansen liggen er en ze gaan steeds net aan je voorbij, hoe kan dit?
 • Je overschreeuwt jezelf en gaat maar door.
 • Je wilt je gewoon beter voelen.
 • Het verstoppen van jezelf achter de verschillende maskers doet je geen goed.
 • Zeg je ja wanneer je nee bedoelt en nee als je ja bedoelt.
 • Je weet dat de vrijheid van binnen begint, vanuit daar naar buiten mag stralen.
 • Jij bent een gevoelsmens die meer wil leren over zichzelf en daarmee over het leven.

Mijn naam is Ingrid en ik ga met je mee op de ROADtrip naar meer vrijheid. Ik volgde veel opleidingen op het gebied van coaching, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Daarnaast was en is het leven zelf toch wel de beste leermeester. Door alle verschillende, prachtige, intense, moeilijke, ongelooflijke en bijzondere ervaringen in mijn leven is de basis gecreëerd voor iets wat ik zelf niet had kunnen voorzien. Tijdens de ROADtrip zal ik verschillende waardevolle levenslessen met je delen aan de hand van mijn verhalen en leermomenten in binnen en buitenland. In mijn blogs lees je hier al het een en ander over.

Het leven is veranderlijk,

alles inclusief.

Zielswetenschap

Is geen bestaand woord (denk ik). Voor mij betekent het zoveel dat het aardse leven en mijn Spirit samenwerken. Met beide voeten op de aarde, de spirit-energie onder ogen zien, voelen, ervaren, uitbreiden en bekrachtigen. Aarde en spirit die samen een heel sterke authentieke basis creëren. Als je altijd in je hoofd leeft en je super onzeker voelt dan is dat misschien wel zweveriger dan als je duidelijk een energetische verbinding kan maken met de natuur en je zelfverzekerd en sterk voelt. Je daarmee ook kan afschermen van energie (van een ander) die niet niet bij je past.

Alles is energie en in jou aanwezig

Tijdens de training krijg je theoretische (soms wetenschappelijk getoetst) kennis aangereikt en werken we met praktisch toepasbare vaardigheden. We werken vanuit het basisprincipe dat alles energie is en kijken naar wat er op dit moment bij jou past. Als we iets niet zien wil niet zeggen dat het er niet is. Een zichtbare schaafwond op de knie behandelen we liefdevol en met aandacht. Hoe is het met blessures van binnen, behandelen we die ook liefdevol? De oefeningen en theorie hebben een achtergrond in vele verschillende stromingen, zoals:

NLP ◉ Visualisatie en meditatie ◎ Chakra theorie en psychologie ⚭ Esoteric healing ◉ Flower of life ◎ Meditatie ⚭ Het enneagram ◉ The journey ◎The work ⚭ Healing en reading ◉Intuïtieve ontwikkeling ⚭Tarot ◉ Bewegingsleer ◎ Alles is energie  ⚭ Sjamanisme

Levensverhaal

Jouw levensverhaal is hierbij heel belangrijk, eigenlijk staat dit centraal gedurende de maanden dat we samenwerken. Jouw levensverhaal staat centraal en hierop afgestemd ontstaan de video’s, opdrachten etc.

Levenskracht

Oud en aangeleerd gedrag kan in de weggaan zitten als dit onbewust gedrag veroorzaakt waardoor je je gaat aanpassen in het leven. Dan lijkt het heel authentiek en toch voel jij van binnen dat het niet helemaal klopt. Het heeft je mogelijk tijdelijk geholpen jezelf staande te houden. Dan is het tijd om te kijken wat je kan laten gaan in het leven en wat je nieuw kan omarmen.

Als ik iets geleerd heb op mijn levensreis tot zover dan is het wel dat mijn reactie ten opzichte van iets het verschil maakt. Pijn kan een prachtige levensles in zich dragen, wat zeggen je gedachten erover? Je gedachten zijn niet de pijn, je hebt gedachten over de pijn. Welke energie overdracht hoort er bij pijn en andere emoties. De sjamanen leerde mij dat iedere ervaring een uniek energie in zich draagt, speciaal voor de persoon die de ervaring beleeft, om van te leren. De levenskracht van je klacht te zien.

Stel je voor dat je …

 • Beter kan omgaan met impulsen uit de wereld.
 • Minder snel overprikkeld raakt.
 • Je carrière een nieuwe impuls krijgt.
 • Je gevraagd kan worden voor die promotie/ volgende stap.
 • Energie beter kan hanteren.
 • Inziet wat voor een mooi persoon je bent.
 • Makkelijker kan communiceren.
 • Meer zelfvertrouwen ervaart.
 • Nieuw (creatieve) kanten van jezelf ontdekt.
 • Meer vrijheid ervaart.

Niets menselijks is mij vreemd.

Natuurlijk ben ook ik vastgelopen, bijna doodgegaan en zijn er andere turbulente momenten geweest. Ik wil alvast met je delen dat dat lang niet altijd makkelijk was en toch kom ik er, iedere keer weer, aan de ‘andere kant’ vol vertrouwen en gelukkig uit. Mede dankzij alle mensen die ik op mijn pad heb mogen ontmoeten, die mij hebben geholpen op verschillende gebieden: persoonlijk, zakelijk, spiritueel en emotioneel. 

Het heeft mij gevormd en gesterkt, net als de vele opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd en gegeven. Een heel fijne ontdekking is geweest dat bijvoorbeeld de leer van Napoleon Hill net zo waardevol is als de spirituele leer binnen het sjamanisme. Door alle studies die ik op dit gebied gedaan heb, kan ik je laten weten dat er heel veel overeenkomsten zijn, alleen anders verwoord.

De ROADtrip naar meer vrijheid is mede ontstaan door de vele reizen over de wereld die ik heb gemaakt. Zoveel verschillende momenten van angst en geluk die mij inzichten hebben gegeven die ik niet verwacht had. Ook lachwekkende oncomfortabele momenten en wijze leermeesters hebben mijn pad gekruist. In het verloop van de training zal ik verschillende verhalen uit verschillende landen met je delen die ons samen kunnen helpen de oplossing te creëren voor jouw vraagstukken.

Take the road less traveled

De ROADtrip naar meer vrijheid geeft je zelf-inzicht en creëert ruimte om je eigen antwoorden te vinden. Alles is al beschikbaar in jou. Het is geen standaard formule die op iedereen toepasbaar is. Het gaat over jouw authenticiteit.

Tijdens deze reizen en in mijn leven heb ik ook geleerd dat er niet één weg is die voor iedereen past, we zijn allemaal een levenskunstenaar op ons eigen pad.

Online trainingsprogramma met livestream bijeenkomsten

In de 12 weken nemen we de tijd om gedegen naar jouw vraagstukken te kijken. Door middel van zes live online bijeenkomsten van 1,5 uur waar we elkaar ontmoeten voor een gesprek, feedback, reflectie, oefeningen en plezier. Aangevuld in het online college met verfrissende video en audio leerstof en opdrachten.

Dit praktisch toepasbare programma is een unieke samensmelting van zelfontwikkeling, ondernemerschap, zelfbewustzijn en persoonlijke groei waardoor je anders gaat ondernemen in je leven. Vanuit een holistisch persoonlijk perspectief ten gunste van jouw levensverhaal.


Hele traject, drie maanden, iedere week nieuwe lessen in de online omgeving en wel zes live stream bijeenkomsten.

Bezienswaardigheden tijdens de ROADtrip

Wie ben jij.

Het is belangrijk te ontdekken wie je bent en net zo waardevol… te weten wie je niet bent.

Heldere communicatie.

Lichaamstaal is een groot deel van onze communicatie.

Emotioneel inzicht als kracht.

Emotioneel inzicht is waardevol en hiermee ga je ook ervaren dat het een kracht is in plaats van een last. Iedereen ervaart emoties en het is zinvol om inzicht te hebben in wat de gevolgen zijn als deze zich opstapelen.

Vol vertrouwen.

Ontdekken hoe je je mind kan inspireren om de beste keuzes te maken. Je in verbinding te voelen met alles wat je onderneemt.

Omzetten van limiterende overtuigingen.

Een overtuiging kan je beperken iets te ondernemen. Het kan een innerlijke overtuiging zijn of een collectieve overtuiging die je vaak hebt gehoord. Zoals ‘ik kan dit toch niet’ of ‘er komt zoveel bij kijken’.

Rust en ontspanning.

Ontspanning is misschien wel het meest belangrijke element om inzicht te krijgen in patronen die helemaal niet bij je passen.

Belangrijk om te weten

Geen enkele behandelingsmethode, regulier of alternatief, kan effect garanderen. De aanpak die ik hanteer, vanuit verschillende methodes, invalshoeken, eigen inzichten en intuïtie, is wel uiterst effectief gebleken voor persoonlijke groei. Uiteraard blijf je zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen doen en laten. Ik ben niet gekwalificeerd medisch advies te geven. Dit laat ik graag aan andere specialisten over en ik adviseer je dan ook te allen tijde contact te onderhouden met je (huis)arts.