Wil je (opnieuw) beginnen met Yoga? Retraite

Startdatum: 2022-05-13
Einddatum: 2022-05-15
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: De Schouw - Zeeland


In het kort:
 (Opnieuw) Beginnen met yoga

Wil je eigenlijk al heel lang met Yoga beginnen en komt het er maar niet van? Of lijkt de drempel wat hoog? Of je hebt het al eens geprobeerd en je bent nooit meer teruggegaan? Omdat je misschien net bij de ‘verkeerde’ yogales was die niet bij jou paste. Of als je al langer aan yoga doet en je voelt dat er iets nieuws nodig is omdat het lichaam door de jaren heen veranderd is?

Er zijn verschillende yoga vormen en er is altijd wel iets wat bij de levensfase van dit moment past. Wil je Yoga (opnieuw) leren ervaren, dan is dit weekend voor jou. Geef jezelf die kans!

Comfortabel zijn met je lichaam en geest, innerlijke rust en vreugde ervaren. Dit zijn een aantal uitgangspunten van de yoga. Naarmate we ons ontwikkelen in het leven veranderd ons lichaam mee: fysiek, emotioneel en mentaal. Er is meer levenservaring en misschien is er een periode geweest van ziekten, burn-out, gewichtsverlies of toenamen of iets anders waar je doorheen bent gekomen. 

Ook dan kan het soms lastig zijn om (opnieuw) met yoga te beginnen. Omdat je je mogelijk minder fit voelt, jezelf niet flexibel genoeg vindt of de drempel te hoog is. 

Dit wellness weekend is ideaal om te starten (of opnieuw te starten) met yoga, we nemen de basiselementen door en kijken naar wat bij jou past. Zodat je op een gezonde en fijne manier je yoga beoefening kan doen.

Alle informatie op de website van Fit Body Mind