Energy healing

Esoteric healing betekent ‘Genezing van binnen uit’. 

Deze benadering: energy healing en coaching, gaat er vanuit dat we meer zijn dan alleen ons lichaam. Ontspanning en een rustiger zenuwstelsel kan het gevolg zijn van een healing. Ieder mens bestaat uit energievelden waarin blokkades kunnen ontstaan. Die energievelden vormen de blauwdruk van wie je bent als mens. De blokkades, vaak een over of onderactivaties van de chakra gebieden, kunnen klachten geven. Met Esoteric healing brengen we de verschillende energieën weer in balans en reguleren we de blokkades binnen het energieveld. Je zelfhelende vermogen kan dan zijn werk weer doen.

Meditatie en stilte

Esoteric healing gaat zonder aanraking en gebeurt vanuit meditatie en in stilte. Het kan verlichting geven op veel vlakken. Het kan je ook net dat zetje geven om je (opnieuw) met jezelf te verbinden waardoor je vrijer, makkelijker en liefdevoller door het leven beweegt. En weer in contact bent met je creativiteit, je authenticiteit en je leiderschap.

Energy Healing op afstand.

Healing op afstand werkt super goed. Het energieveld waar we allemaal in verblijven geleid de energie. De energie die de weg vindt naar jou om je zelf herstellend vermogen weer te activeren.

Foto door Irina Iriser op Pexels.com

Belangrijk om te weten
Geen enkele behandelingsmethode, regulier of alternatief, kan effect garanderen. De aanpak die ik hanteer, vanuit verschillende methodes, invalshoeken, eigen inzichten en intuïtie, is wel uiterst effectief gebleken voor persoonlijke groei. Uiteraard blijf je zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen doen en laten. Ik ben niet gekwalificeerd medisch advies te geven. Dit laat ik graag aan andere specialisten over en ik adviseer je dan ook te allen tijde contact te onderhouden met je (huis)arts.