Een Helende Chakra Reis

Een Helende Chakra Reis Activeer de zelfhelende wijsheid in je lichaamVanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten. Helderheid te creëren en de verbinding te ervaren in onze emoties en gedachten. Open de deur naar nieuwe mogelijkheden!

Van harte welkom, aanmelden kan hier.

Yin yoga  We beginnen met Yin Yoga. Deze yogavorm brengt je in je lichaam. Door te ontspannen geeft je lichaam heldere inzichten in dat wat er werkelijk leeft in jezelf. Waardoor je toegang krijgt tot de subtielere energie. Inzicht is nodig om te leren van jezelf, van je omgeving. Vanuit inzicht kan je energie zich weer balanceren. Diepe verlangens mogen daardoor weer naar de oppervlakte komen, zodat jij die vol energie in het leven neer kan zetten. Dit zijn verlangens die je inspireren, motiveren en activeren. Fysiek,  emotioneel, mentaal en spiritueel.

Helende chakra visualisatie Via geleide visualisatie maken we een helende chakra reis door de subtiele energie. Je bekijkt en onderzoekt je emoties, patronen, verwachtingen, gedachten en verlangens in connectie met de energie van de chakra’s. Hierdoor ontstaat er verbinding met het zelfhelende vermogen van je lichaam, de verwondering in de geest en een liefde in onze emotionele zijn. Door oude verlangens, verwachtingen, emoties en patronen de ruimte te geven ontstaat er een mogelijkheid tot spreken/stilte vanuit een oprechte eerlijkheid in het moment. Een (h)erkenning van wat altijd in de stilte aanwezig is, je ware natuur, bewustzijn en potentie.

Kleur Meditatie  Deze afrondende mediatie helpt je om te integreren en om opgeruimd en vitaal je pad verder te bewandelen. Dit laatste ontspanningsmoment wordt ondersteund door de helende kleuren. 

Een waardevol mini retraite moment helemaal voor jezelf.

Holding space, Ingrid

Datum: zondag 19-12-2021
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Waar: Yoga Innerwork – Haarlem
Prijs: €59,-
aanmelden kan hier