Een Helende Chakra Reis

Een Helende Chakra Reis Activeer de zelfhelende wijsheid in je lichaamVanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten. Helderheid te creëren en de verbinding te ervaren in onze emoties en gedachten. Open de deur naar nieuwe mogelijkheden!
Lees hieronder de stappen die ervoor zorgen dat je na afloop weer in contact staat met je ware natuur en potentie.

Yin yoga We beginnen met een chakra-meditatie en Yin Yoga. Deze yogavorm brengt je in je lichaam. Door te ontspannen geeft je lichaam heldere inzichten in dat wat er werkelijk leeft in jezelf. Waardoor je toegang krijgt tot de subtielere energie.

Helende chakra visualisatie Via geleide visualisatie maken we een helende chakra reis door de subtiele energie. Je bekijkt en onderzoekt je emoties, patronen, verwachtingen, gedachten en verlangens in connectie met de energie van de chakra’s. Hierdoor ontstaat er verbinding met het zelfhelende vermogen van je lichaam, de verwondering in de geest en een liefde in onze emotionele zijn. Door oude verlangens, verwachtingen, emoties en patronen de ruimte te geven ontstaat er een mogelijkheid tot spreken/stilte vanuit een oprechte eerlijkheid in het moment. Dit heet ook wel Satsang: een ontmoeting van helderheid in eenvoud, een moeiteloos zijn en niet zijn zonder specifieke technieken en methode. Een (h)erkening van wat altijd in de stilte aanwezig is, je ware natuur, bewustzijn en potentie.

Meditatie Kleur en Geur-reis Deze afrondende mediatie helpt je om te integreren en om opgeruimd en vitaal je pad verder te bewandelen. Dit laatste ontspanningsmoment wordt ondersteund door de helende geuren van heerlijk ruikende etherische oliëen. 

Een waardevol moment helemaal voor jezelf.

Vrijdag 8 januari  
11.00 – 15.00 uur
Bij Yogadreams in ZaandamPrijs: €54 voor leden van Yogadreams €59 los ticket. 
Aanmelden kan hier

Zondag 31 januari 2021
14.00 – 18.00 uur
Bij OOHM Vogelenzang 
Deze waanzinnig mooie stille plek in de natuur geeft iets extra’s aan de heling van de Chakra Reis. 
Prijs: €64 los ticket [Incl. aansluitend een gezonde snack en drankje in de fijne OOHM lounge] Met aandacht voor wat er op dat moment mogelijk is uiteraard. Aanmelden kan hier