Hoe creëer je vol vertrouwen, ludiek en authentiek ondernemen.

Na de vorige live masterclass

💎Dank voor je inspiratie🙏
Wat een prachtige roadtrip heb je gecreëerd.
💎 Dank je wel voor je Masterclass. Het was zeer inspirerend en ik geloof zeker dat het de investering waard zal is, wat een mooi aanbod. Ik ben er bij.
💎 Wauw wat mooi! Ik voel echt dat jij me gaat helpen en die zetjes geeft die nodig zijn.
💎 Dank je wel. Echt zo goed gedaan de masterclass en de hele opzet. Ik heb heel veel zin om de ROADtrip met jou en de groep te mogen volgen en beleven. 
💎 Dank je wel voor je mooie inspirerende en ook persoonlijke verhaal. 
💎Heel fijne masterclass. Prachtig verhaal en mooi traject, ik krijg er helemaal zin in.
💎 Jeetje ja die ‘misvatting’ die we maken. Geeft me te denken, dank je wel.

In deze training duiken we gelijk de diepte in om te onderzoeken wat je tegenhoudt om vol vertrouwen, ludiek en authentiek te ondernemen. Direct helder krijgen waar het nodig is dat je verandering laat plaatsvinden in je leven.

We vertrekken vanuit waar jij nu staat als ondernemer of manager. De ROADtrip elementen zijn: Reflectie, Ontspannen, Authentiek, Daadkracht. Deze elementen zullen een magische verandering teweegbrengen waardoor je anders gaat ondernemen in je leven.

Het ondernemerschap begint bij jou als mens. Het ontrafelen van verschillende vastzittende structuren in je lichaam en geest kan waardevolle veranderingen teweegbrengen. Hierdoor creëer je op een geheel eigenwijze meer ruimte.  

Vanuit die ruimte kun je kijken wat er voor jou beschikbaar is en waar je dromen en plannen daadkrachtig vorm kunnen krijgen. Op een heel natuurlijke manier gaan belichamen wat bij jou past; vanuit een essentie die bij jou hoort, niet vanuit het idee ‘zoals het hoort’. 

Ik ontdekte iets heel belangrijks als ondernemer.

Wat is werkelijk belangrijk. Je start vanuit je passie je onderneming. En dan komt er nog veel meer bij kijken dan je van te voren had gedacht. Hoe ga je hier dan mee om? Een van de sleutels was mij niet meer gek te laten maken door de buitenwereld. 

Een andere sleutel is om dingen niet meer gescheiden te houden in het leven. Voor mijzelf bijvoorbeeld leverde het heel veel op toen ik in mijn succesvolle carrière in de zakenwereld ook ging praten over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Het was een van de vele openingen, en inspiratie naar meer vrijheid.

Voor jou!Niet voor jou!
Als je je ware potentieel wil ontsluiten.Als je steeds hetzelfde blijft doen en toch een ander resultaat verwacht.
Als je je zelfvertrouwen wil ontwikkelen met een open mind en nieuwsgierige geest.
Als je ziet dat je het niet
alleen hoeft te doen.
Als je niet open staat om nieuwe dingen te leren.
Als je je eigen intuïtie wil volgen
Als je durf te vertragen.Als je het prima vindt zoals het nu gaat.
Als je bereid bent eerlijk naar jezelf te kijken en luisteren.
Als je de creatieve kraan wil openzetten.
Als je weet dat het tijd is om anders te communiceren met jezelf en anderen.
Online trainingsprogramma met live stream masterclass

In de tien weken nemen we de tijd om gedegen naar jouw vraagstukken te kijken. Door middel van zes live masterclasses, waar we elkaar ontmoeten voor een gesprek, feedback, reflectie, oefeningen en plezier. Aangevuld in het online college met verfrissende video en audio leerstof. 

Dit praktisch toepasbare programma is een unieke samensmelting van zelfontwikkeling, ondernemerschap, zelfbewustzijn en persoonlijke groei waardoor je anders gaat ondernemen in je leven.

Deze ROADtrip naar meer vrijheid is voor een besloten club van tien personen die met een ruime blik uitkijken naar verandering.

Ben jij een van hen?

Mijn naam is Ingrid en ik ga met je mee op de ROADtrip naar meer vrijheid. Ik volgde meerdere opleidingen op het gebied van coaching, persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Daarnaast was en is het leven zelf toch wel de beste leermeester. Door alle verschillende, prachtige, intense, moeilijke, ongelooflijke en bijzondere ervaringen in mijn leven is de basis gecreëerd voor iets wat ik zelf niet had kunnen voorzien. Tijdens de ROADtrip zal ik verschillende waardevolle levenslessen met je delen aan de hand van mijn verhalen en leermomenten in binnen en buitenland. In mijn blogs lees je hier al het een en ander over.

.

Ludiek vind ik een motiverend woord.

‘Luchthartig en speels op een mooie manier. Actie die leuk is maar nog niet eerder gezien, die aandacht trekt en spraakmakend is op een positieve manier.’

Stel je voor dat je…

 • Je ambitie op een integere manier kan laten ontvouwen.
 • Minder stress en onzekerheid ervaart.
 • Op jouw niveau werkt.
 • Niet de hele tijd hoeft ‘aan’ te staan.
 • Luistert naar de signalen die je ontvangt in het leven en daar ook naar handelt.
 • Je creativiteit helemaal kwijt kunt in wat je onderneemt.
 • Weet en voelt: ‘ik kan dit en ben het waard.’
 • Het zakelijke gedeelte van je business ziet als een cadeau.
 • Een geheel nieuwe kant van jezelf ontdekt vol mogelijkheden.
 • Je communicatie helder en eerlijk is.
 • Weet dat er mensen zijn die graag met jouw talent werken.
 • Je energie krijgt van wat je doet!

De ROADtrip naar meer vrijheid is mede ontstaan door de vele reizen over de wereld die ik heb gemaakt. Zoveel verschillende momenten van angst en geluk die mij inzichten hebben gegeven die ik niet verwacht had. Ook lachwekkende oncomfortabele momenten en wijze leermeesters hebben mijn pad gekruist. In het verloop van de training zal ik verschillende verhalen uit verschillende landen met je delen die ons samen kunnen helpen meer inzicht te creëren in jouw vraagstukken.

Take the road less traveled

De ROADtrip naar meer vrijheid geeft je zelfinzicht en creëert ruimte om je eigen antwoorden te vinden. Alles is al beschikbaar in jou. Het is geen standaard formule die op iedereen toepasbaar is. Het gaat over jouw authenticiteit.

Tijdens deze reizen en in mijn leven heb ik ook geleerd dat er niet een weg is die voor iedereen past, we zijn allemaal een levenskunstenaar op ons eigen pad.

Niets menselijks is mij vreemd.

Natuurlijk ben ook ik vastgelopen, bijna doodgegaan en zijn er andere turbulente momenten geweest. Ik wil alvast met je delen dat dat lang niet altijd makkelijk was en toch kom ik er, iedere keer weer, aan de ‘andere kant’ vol vertrouwen en gelukkig uit. Mede dankzij alle mensen die ik op mijn pad heb mogen ontmoeten die mij hebben geholpen op verschillende gebieden: persoonlijk, zakelijk, spiritueel en emotioneel. 

Het heeft mij gevormd en gesterkt, net als de vele opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd en geven. Een heel fijne ontdekking is geweest dat bijvoorbeeld de leer van Napoleon Hill net zo waardevol is als de spirituele leer binnen het sjamanisme. Door alle studies die ik op dit gebied gedaan heb, kan ik je laten weten dat er heel veel overeenkomsten zijn, alleen anders verwoord.

ROADtrip planner – Uitkijkpunten

Uitkijkpunten waar we elkaar ontmoeten tijdens de ROADtrip.
Vrijdag 2 juli 09.30 uur
Woensdag 14 juli 19.30 uur
Vrijdag 30 juli 09.30 uur
Woensdag 11 augustus 19.30 uur
Vrijdag 27 augustus 19.30 uur
Woensdag 8 september 09.30 uur.

De ontmoetingen vinden plaats via Zoom en zijn 1,5 uur. In het online college vind je iedere week video en audio leerstof met inspirerende verhalen, praktische input en oefeningen.

In het online college

 • Video en audio met inspirerende verhalen voor meer inzicht
 • Video en audio met korte ontspanningsmomenten
 • Werkvellen
 • Inspirerende quotes
 • Oefeningen om aandachtig en daadkrachtig te blijven
 • Optimaal benutten van de oefeningen
 • Creative leermomenten
 • en meer

Bezienswaardigheden tijdens de ROADtrip.

Wie ben jij.

Het is belangrijk te ontdekken wie je bent en net zo waardevol te weten wie je niet bent. Als mens en als ondernemer of manager.

Heldere communicatie.

Lichaamstaal is een groot deel van onze communicatie.

Emotioneel inzicht als kracht.

Emotioneel inzicht is waardevol en hiermee ga je ook ervaren dat het een kracht is in plaats van een last. Iedereen ervaart emoties en het is zinvol om inzicht te hebben in wat de gevolgen zijn als deze zich opstapelen. Door dit opstapelen kunnen er soms zelfs conflicten ontstaan in je onderneming.

Vol vertrouwen ondernemen.

Ontdekken hoe je je mind kan inspireren om de beste keuzes te maken. De verbinding te voelen met alles wat je onderneemt.

Omzetten van limiterende overtuigingen.

Een overtuiging kan je beperken iets te ondernemen. Het kan een innerlijke overtuiging zijn of een collectieve overtuiging die je vaak hebt gehoord. Zoals ‘ik kan dit toch niet’ of ‘er komt zoveel bij kijken’.

Rust en ontspanning.

Ontspanning is misschien wel het meest belangrijke element om inzicht te krijgen in patronen die helemaal niet bij je passen.

Alle bovenstaande punten werken samen om een moment van stilte te creëren en dit te zien als je startpunt, iedere keer opnieuw.

Zin om mee te gaan op deze ROADtrip?

Geniet van de warmte en feedback
binnen de groep.
€1.599,- NU voor slechts €999,- (excl. btw)

Start vrijdag 2 juli
Drie maanden training. .

Voel je de roep naar meer vrijheid.

Exclusief 1 -1 pakket voor
persoonlijke aandacht.
€2.499,- nu voor €1.999,- (excl. btw)

Start vanaf vrijdag 2 juli
Drie maanden training.
Tijd om de stap te zetten?

Eerst nog even contact?

Stuur mij een WhatsApp bericht