Algemene informatie

ROADtrip en Yin•ergie adressen

Het e-mail adres waar je mee hebt aangemeld zal gebruik worden voor het verzenden van informatie en nieuwsbrief en worden niet overgedragen aan derden.

Yoga kaart

Je kan je Yin yogakaart binnen de aangegeven tijd opmaken, deze is daarna niet meer geldig. Als er echt iets is kan je het mij natuurlijk laten weten via post@ingridgroot.nl. Het systeem zal hier automatisch een stop op zetten. En als je wilt kan je natuurlijk gewoon een nieuwe kaart aankopen. De kaart is persoonsgebonden en daarmee niet overdraagbaar. 

Online reserveren

Reserveren voor een les is verplicht. Je ontvangt via het reserveringssysteem de link naar de betreffende les.

Annuleren

Anuleren kan tot 2 uur voor de les, met een vriendelijk verzoek om bewust om te gaan met aanmelden en afmelden. Ook voor de andere deelnemers en docent. 

Yin yogales / Workshops

Gaan door bij voldoende aanmeldingen, meld je tijdig aan als wilt meedoen.

Door Yin•ergie en ROADtrip uitgevoerde lessen/cursussen/trainingsprogramma’s/workshop en aanverwanten zijn geen vervanging voor een therapeutische of medische behandeling. En is hiermee ook niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor blessures, verlies, schade die verband houden met het bezoek aan de les en/of workshop. Luister altijd goed naar je lichaam en check met de arts als er vragen zijn. Vragen over de houding kan je aan de docent stellen.